Accommodaties

Welke Accommodaties kan ik Huren bij Joyrent?

Het aanbod aan accommodaties op Joyrent.nl is reuze! We hebben accommodaties op onze website uit verschillende landen en in alle uithoeken van de wereld. In ons aanbod hebben wij meerdere groepsaccommodaties, speciaal voor grote groepen. Ideaal voor familieweekenden of werkuitjes! Naast verblijf voor grote groepen hebben wij ook verschillende opties voor kleinere groepen. Zo hebben wij meerdere bungalows, mobilehomes, studio’s, chalets, appartementen en blokhutten. Door veel goede verhuurders aan te trekken (Verhuurders betalen geen extra kosten voor reserveringen en advertenties plaatsen) hebben wij ervoor gezorgd dat het aanbod groot en divers blijft. Zo kunnen we voor iedereen de juiste match vinden. Of je nu een appartement wilt huren aan de kust in Spanje of een blokhut wilt huren in de wildernis en echt van je rust te genieten: Bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk meer informatie

Tevens bieden wij accomodaties aan die niet van particulieren zijn maar van gerenommeerde reisorganisaties. Kijk voor de prachtige opties en goede prijzen.

Je kunt via Joyrent ook  accommodaties verhuren. Ons doel als platform is om huurders en verhuurders zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Zo blijven de prijzen laag en zijn beide partijen tevreden. Of je nu op zoek bent naar een plek waar je met een grote groep een gezellig weekendje kunt houden, of een prachtig vakantiehuisje in Frankrijk. Wij van Joyrent kunnen je helpen bij al je wensen! Omdat verhuurders bij ons geen geld hoeven te betalen voor de advertenties, hebben wij een mooi aanbod van verschillende accommodaties in een brede prijsklasse.

Wil je meer informatie over het huren of verhuren van een accommodatie? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Zoek dan contact met ons op via de telefoon. Je kunt bellen naar 085-0653786 of een e-mailtje te sturen naar info@joyrent.nl.

Hoe (ver)huur ik mijn Accommodatie via Joyrent?

Het huren en verhuren van accommodaties via Joyrent is erg simpel. Als je een accommodatie hebt gevonden die je aanspreekt, kun je in de beschikbaarheidskalender aangeven wanneer je graag wilt huren. Als de datums waarop je graag wilt huren nog niet bezet zijn, kan je daarna je gegevens invullen en vervolgens aan de betaling voldoen. Zo simpel is het! Verhuren via ons platform is ook erg simpel. De eerste stap is het aanmaken van een account. Vervolgens kan je de accommodatie te huur aanbieden en de periodes aangeven waarin je je accommodatie graag wilt verhuren. Ten slotte voeg je je prijzen, beschrijving en foto’s toe en je bent klaar! Zo makkelijk was je accommodatie verhuren nog nooit. Kies voor Joyrent en verhuur je accommodatie zo veel als je wil.

Joyrent, het platform voor huurders en verhuurders.

Joyrent is er voor haar huurders en verhuurders. Door deze groepen dicht bij elkaar te brengen kunnen wij goede prijzen realiseren voor onze huurders. Daarnaast kunnen wij onze verhuurders zo het maximale gebruikersgemak geven. Verhuurders betalen bij ons geen kosten voor het plaatsen van advertenties of het aannemen van reserveringen! Je kan nu je eigen vakantie bij elkaar sparen door je accommodatie, camper, caravan, stacaravan of boot te huur aan te bieden wanneer je hem zelf niet gebruikt!