Bootverhuur

Bootverhuur – Dat kan gemakkelijk bij Joyrent! Wanneer je op zoek bent naar een boot te huur ben je hier aan het juiste adres. Joyrent is een bootverhuur platform dat huurders en verhuurders van verschillende schepen gemakkelijk samenbrengt. Ben je benieuwd wat voor boten wij te huur aanbieden? Je kunt het volledige assortiment hier onder bekijken. Er zijn boten in verschillende prijsklassen beschikbaar. Klik op de boot die je wilt huren en neem direct contact op met de verhuurder! Wij maken het zo makkelijk mogelijk zodat jij kan genieten van je vakantie. Bekijk meer informatie

Snel naar:

Kom je er nog steeds niet uit? Geen probleem, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over boot verhuur en zorgen ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt.

Bootverhuur: Hoe werkt het?

Wanneer je op zoek bent naar een boot te huur, zijn er een paar stappen die doorlopen moeten worden. Allereest is het belangrijk om te bepalen wat er nodig is, met andere woorden: wat moet er aanwezig zijn op de boot. Vervolgens is het een goed idee om de voorwaarden door te lezen voor de verhuur. Deze zijn natuurlijk afhankelijk van de boot. Als je deze stappen doorlopen hebt, ben je niet meer ver verwijderd van je bootvakantie! De verschillende vaartuigen zijn te huren in Nederland, Frankrijk en België.

 1. Bekijk de gemiddelde prijzen
 2. Vul de begindatum en einddatum van de vakantie in
 3. Specificeer het aantal personen
 4. Vraag de reservering aan!

Wanneer je de stappen hebt doorlopen en alle benodigde gegevens hebt ingevuld, wordt je aanvraag via de mail verstuurd. Reken af en de verhuurder neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Boothuren bij Joyrent

Boothuren is gemakkelijk wanneer je snel in contact kan komen met de verhuurder. Dat is dan ook de reden dat het huren van een motorboot, zeilboot of kajuitboot heel gemakkelijk is via het platform van Joyrent! Wij zorgen ervoor dat jij je alleen druk hoeft te maken over de route en hoe lang je weggaat: de rest is allemaal geregeld! Bootverhuur is gemakkelijk en zorgeloos wanneer je de juiste gegevens hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wij hebben het allemaal even voor je op een rijtje gezet:

 • Lees de beschrijving van de boot! Heb je een vaarbewijs nodig of zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing? Die vind je bij de advertentie.
 • Hoeveel personen kunnen er mee?
 • Moet er borg betaald worden en zo ja, hoe veel?
 • Bekijk de bootverhuur prijzen
 • Waar ligt de boot aangemeerd?

Assortiment Boten te Huur

Wij bieden veel verschillende boten aan op ons online huur- en verhuurplatform voor boten. Ter illustratie: wij bieden onder andere sloepen, motorboten, zeilboten, kajuitboten en woonschuiten aan. Aangezien de verschillen tussen deze boten groot zijn, zetten we ze hier even voor u op een rijtje:

 • De zeilboot is een boot die wordt aangedreven door de wind die in een zeil blaast. Vaak hebben deze boten ook een motor, deze wordt vooral gebruikt bij het aanmeren. Heerlijk stil en rustgevend!
 • De motorboot is een gemotoriseerde, vaak kleinere boot zonder zeil. Vaak hebben dit soort boten een lage diepgang waardoor bijna alle plekken bereikbaar zijn. Soms is een vaarbewijs niet nodig, tenzij de motor veel vermogen heeft.
 • Een woonschuit is een huis op het water, ook wel een woonboot genoemd.
 • Een kajuitboot is een type motorboot, uitgevoerd met een kajuit. Soms kan deze kajuit (gedeeltelijk) verwijderd worden bij mooi weer.

Bootverhuur Locaties (Europa)

Bij Joyrent kun je niet alleen een boot huren in Nederland, maar ook in andere locaties in Europa! Anders gezegd, boothuren op vakantie! Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar België of Frankrijk kun je profiteren van online bootverhuur via het platform van Joyrent. Wel zo makkelijk! Bekijk alle locaties en neem direct contact op met de verhuurder. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Mogelijkheden bij Joyrent

Joyrent biedt veel verschillende mogelijkheden wanneer het gaat over boothuren. Daarbij komt dat je bij Joyrent zowel kunt huren als kunt verhuren! Dus, heb jij een boot die je niet veel gebruikt? Biedt hem aan en verdien een leuk zakcentje bij. Niet op zoek naar een boot, maar wil je liever informatie over camperhuur, accommodaties of stacaravan verhuur? Lees het op de bijbehorende pagina’s. Heb jij al een favoriete boot? Huur hem dan snel bij www.joyrent.nl!