Camper Verhuren

camper verhuren joyrent

Camper verhuren? Neem eens een kijkje bij Joyrent.nl, hét platform dat huurder en verhuurders van verschillende voertuigen (gratis) dichter bij elkaar brengt. Wij helpen jou om bijvoorbeeld de perfecte camper te vinden, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Voordelen:

 • Direct contact met klant
 • Geen verborgen kosten
 • Verdien aan camper verhuur!
 • Tot 40% goedkoper!

Bij ons profiteer je altijd van de bovenstaande voordelen wanneer je een camper wilt verhuren. Camper verhuren als particulier of als bedrijf? Het kan allemaal bij Joyrent. Als je wilt beginnen met verhuren via Joyrent, moet je eerst een gratis account maken. Met dit account kun je advertenties maken en uw producten aanbieden op de website van Joyrent. Regel alles direct met de verhuurder, de camper wordt online gereserveerd en betaald. Dat is nog eens gemakkelijk geld verdienen! Met de inkomsten uit het camper verhuren kun je wellicht zelf nog op vakantie!

Hoe werkt een camper verhuren bij Joyrent?

Camper verhuren bij Joyrent – snel, gemakkelijk en zonder zorgen! Wanneer je kiest voor Joyrent, kun je gemakkelijk als particulier je camper verhuren. Maar ook als je een camper verhuurbedrijf hebt profiteer je van de extra ruimte! Het is immers gratis om je campers op onze website te plaatsen, dus waarom zou je het niet doen? Geen verborgen kosten, gewoon gemakkelijk verhuren. Maar hoe werkt het eigenlijk?

 1. Maak een gratis account aan. Dit heb je nodig om je advertenties te beheren, berichten te lezen en in contact te komen met de huurder.
 2. Maak een advertentie! Klik op “verhuurobjecten” en dan “voeg een verhuurobject toe”.
 3. Vul alle beschikbare opties in voor een zo duidelijk mogelijke weergave van de advertentie.
 4. “Voeg het verhuurobject toe” door op de bijbehorende knop te klikken.

De advertentie is gemaakt! Je kunt deze natuurlijk zelf promoten of social media door de link te delen.

Kosten en Betalingen

Voor de verhuurder van een camper zijn er geen verborgen kosten of extra betalingen: een camper verhuren is immers gratis! Je betaalt dus geen kosten voor het plaatsen van je advertentie. Wanneer een camper is gereserveerd voor een bepaalde periode, wordt deze direct betaald. Je kunt het overzicht van de ontvangen betalingen bekijken in je persoonlijke account, onder “Financiering”. Bekijk de reserveringen van je advertentie onder het kopje “Reserveringen”. Na de acceptatie van een reservering wordt het bedrag binnen een week gestort op je rekening. Vanzelfsprekend bepaal je zelf de prijs van de reservering!

camper verhuren bij joyrent.nl

Contact met de Huurder

Wanneer een verhuurobject gereserveerd wordt door een huurder, ontvang je alle details direct in de persoonlijke berichteninbox van je account. De camper is al betaald en de datum is gereserveerd, je hoeft alleen nog de boeking te bevestigen. Neem contact op met de huurder door middel van de aangegeven contactgegevens in de mail. Op deze manier kun je de ophaallocatie en eventuele aanvullende voorwaarden bespreken. De reservering is pas definitief wanneer jij deze bevestigt, tot die tijd kan de huurder nog kosteloos annuleren. Jij bepaalt daarnaast ook de borg die de huurder moet betalen. Daarnaast neemt de huurder contact met jou op als er problemen zijn zoals pech en/of schade.

Camper verhuren als particulier

Als particulier kun je gemakkelijk een camper verhuren via Joyrent. Dit is natuurlijk ideaal wanneer jij je camper slechts een paar maanden in het jaar gebruikt! Met het geld dat je verdient door je camper te verhuren, kun je misschien wel op vakantie! Daarnaast kun je via Joyrent een aanvulling op je inkomen verdienen. Heb je meerdere campers? Verhuren kan zo veel als jij wilt. Je bent vrij om je campers op verschillende websites aan te bieden.

Camper verhuur – Zakelijk

Heb je een camperverhuur bedrijf? Ook voor zakelijke klanten is het platform van Joyrent interessant. Verhuur campers van verschillende merken of specificaties en maak zo veel advertenties als je wil. Je bent ook niet gebonden aan ons platform, daarnaast kun je ook op andere websites campers verhuren. Verhuren is altijd gratis, ook voor zakelijke klanten. Er zijn geen verborgen kosten en je kunt ook als bedrijf heel gemakkelijk en zonder zorgen campers aanbieden bij Joyrent.

Problemen en Schade

Natuurlijk hopen wij dat u via Joyrent nooit schade of andere problemen zult tegenkomen. Maar wat als dit nu als dit wel het geval is? Joyrent assisteert u en kan u alles vertellen over de schadeafhandeling of andere problemen met de camper. Alles is na te lezen in de algemene voorwaarden, de belangrijkste punten worden hier opgenoemd.

 • Schade aan de camper: wordt verrekend met de waarborgsom. Terugbetaling geschiedt normaliter binnen 2 maanden, wanneer er schade is (aan derden) binnen 6 maanden.
 • De bestuurder moet om verzekeringstechnische redenen 23 jaar oud zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.
 • Samen met de huurder wordt voorafgaand een rapport opgesteld van de eventuele schade aan het voertuig. Zo wordt schade achteraf snel duidelijk bij inspectie.

Aanvullende voorwaarden en Contact

Er gelden daarnaast ook aanvullende voorwaarden bij het camper verhuren via Joyrent. Deze voorwaarden zijn na te lezen in de algemene voorwaarden.

 • Overschrijding huurperiode: met toestemming verhuurder op andere datum of adres. Anders volledige daghuurprijs + boete. In de praktijk is er heel veel mogelijk in overleg!
 • De huurder mag de camper niet doorverhuren.

Zijn er andere problemen, of heeft u moeite met het aanmaken van een advertentie? Neem dan contact op met Joyrent. Samen zorgen we ervoor dat u gemakkelijk een camper kunt verhuren!