8 dagen Rijncruise – Noord-Holland en Oost-Friesland

213163_3a0e440731ec639b55a26645b71aa7fb

welkomstcocktail
7x overnachten
7x uitgebreid ontbijtbuffet
6x lunchbuffet
7x diner
gratis soep bij aankomst
gratis afternoon tea en/of late-night snack
gratis gebruik zwembad en wellnessfaciliteiten
gratis toegang tot evenementen aan boord
dagelijks livemuziek
gratis gebruik koffie- en theefaciliteiten
gratis bagageservice tussen pier en hut
afscheidscocktail

Beleef de Rijn zoals u deze rivieren nog nooit beleefd heeft tijdens de 8-daagse Rijncruise ‘Noord-Holland en Oost-Friesland’. Stap aan boord van de moderne en luxe passagiersboot de DCS Amethyst Classic en beleef een cruise om nooit meer te vergeten. U vertrekt vanuit Keulen en vaart over de Rijn naar Deventer, Kampen, Lemmer, Groningen, Delfzijl, Sneek en via Arnhem weer terug naar Keulen. Onderweg valt er genoeg te zien en te beleven. Geniet van de prachtige uitzichten vanaf het water en laat u betoveren door de blikvangers die u onderweg bezoekt. Bij deze cruise zijn losse excursies bij te boeken, maar u kunt natuurlijk ook voor een excursiepakket kiezen. Zo verzekert u zich van alle excursies en haalt u het maximale uit uw riviercruise over de Rijn!

Hoe ziet mijn 8-daagse Rijncruise ‘Noord-Holland en Oost-Friesland’ eruit?

Dag 1
Vanaf 15.00 uur kunt u aan boord gaan in het Duitse Keulen, waarna het cruiseschip om 17.00 uur vertrekt richting Deventer. De (na)middag kunt u vrij besteden aan boord en de keuze is reuze: bijkomen in de wellness, genieten in het zwembad, lezen in de leeshoek of een drankje doen aan de bar. Rond etenstijd wordt het diner van de typisch Europese keuken bij u aan tafel geserveerd.

Dag 2
U start de dag met het ontbijt, waarna het cruiseschip om 11.00 uur aankomt in Deventer. U heeft dan de mogelijkheid voor een bezoek aan Paleistuin Het Loo. Als u een excursiepakket heeft bijgeboekt dan zit deze excursie erbij inbegrepen. ’s Middags om 17.00 uur vertrekt het cruiseschip naar de volgende bestemming: Kampen. Hier meert het schip om 20.30 uur aan. 

Dag 3
Na het ontbijt is er de mogelijkheid tot twee excursies: een bezoek aan Giethoorn en een excursie naar de orchideeënkwekerij. U kunt aan beide excursies deelnemen als u het excursiepakket heeft bijgeboekt. Het schip vertrekt om 13.30 uur uit Kampen naar Lemmer, maar u hoeft zich geen zorgen te maken om de tijd als u mee bent op de excursies. Om 16.00 uur komt de boot aan in de haven van Lemmer en de excursiegasten kunnen hier weer aan boord gaan. Om 22.00 uur vertrekt het cruiseschip naar de volgende bestemming. 

Dag 4
Ook vandaag wacht u weer een heerlijk ontbijt en na het ontbijt, om 10.00 uur, komt u aan in Groningen. U verblijft hier de hele dag. Als excursie is er de mogelijkheid tot een stads- en grachtenrondvaart in Groningen. ’s Nachts om 4.00 uur vaart het schip pas weer verder naar de volgende bestemming op deze cruise. 
 
Dag 5
Terwijl u van het ontbijt zit te genieten komt de passagiersboot aan in de haven van Delfzijl. Hier kunt u deelnemen aan de excursies naar Papenburg en scheepswerf Meyer. ’s Avonds om 18.00 uur zet de kapitein koers richting Sneek. 

Dag 6
Om 8.00 uur komt het schip aan in de haven van Sneek en na het ontbijt kunt u weer deelnemen aan een excursie, welke zit inbegrepen als u het excursiepakket heeft geboekt. Vandaag staat er een excursie naar Leeuwarden op het programma. Zorgt u er wel voor dat u op tijd terug bent aan boord, want om 14.00 uur gaat de cruise weer verder!

Dag 7
Om 7.00 uur meert het schip aan in de haven van Arnhem en na het ontbijt is er de mogelijkheid tot twee excursies. Allereerst een stadswandeling door Arnhem en als tweede excursie varen op de Waal en de Nederrijn. ’s Middags om 14.00 uur vertrekt de DCS Amethyst Classic uit de haven van Arnhem om weer koers te zetten richting Keulen.

Dag 8
Het schip komt om 8.00 uur aan in Keulen, tijd voor een uitgebreid ontbijt van het buffet. Na het ontbijt zit de cruise erop en kunt u op eigen gelegenheid naar huis gaan, met een mooie ervaring op zak.

Benieuwd naar nog meer leuke riviercruises? Bekijk hier het complete aanbod luxe riviercruises van DCS Touristik en de fiets- en boottours door Nederland!

Meer Hotels

233267_forum-tagung-aussen-hauptportal-frontal
€ 370,00
Duitsland
, Adendorf
17922_b4a835a6513a1b6fb39899af487314a0
€ 104,00
Nederland
, Hoog Soeren
17922_b4a835a6513a1b6fb39899af487314a0
€ 184,00
Nederland
, Hoog Soeren