Camperreis van Vancouver naar Whitehorse , 21 dagenCamperreis van Vancouver naar Whitehorse , 21 dagen Een geweldige en adembenemende reis, die u niet zult vergeten. Prachtige en speciale aanbieding tot 31 december 2018. Dus wees er snel bij.

 

Deze camperreis van 21 dagen kan jezelf indelen: zelf dus de route bepalen en zelf beslissen waar je langer wilt blijven. Dat is pas vrijheid en genieten. En dat door het prachtige West-Canada. De reis is inclusief de vluchten, 2 hotelovernachtingen ( in Vancouver en Whithorse) en de camperhuur.

Je vliegt van Amsterdam  naar Vancouver, nabij het vliegveld is een hotelkamer voor je geboekt voor de eerste nacht. De volgende dag wordt je gehaald door een shuttle  om je naar de camperverhuur te brengen. Daar word je duidelijk uitgelegd hoe alles in de camper werkt, waar je rekening mee moet houden enz.

Daarna begint je reis naar Whitehorse, een reis die je zelf bepaald. Wat een vrijheid… met de  camper reizen is a way of living.  Dus voor iedereen wordt het een droomreis.

See the best of West-Canada maar ook de prachtige staat Yukon.  De bossen, de grote en mooie meren, de Nationale Parken en Yukon’s bekende Klondike   en Yukon river, Dawson City  die bekend is  in verband met de goudkoorts en vele andere bezienswaardigheden.

Rijdend over verlaten wegen, kijkend over het indrukwekkende landschap,  de gletsjers. Die immense natuur die je zo nietig kan laten voelen, Yukon ís Larger than Life.

Na 18 dagen deze prachtige wereld te hebben ontdek, zal je met veel moeite maar met onvergetelijke herinneringen je camper in Whitehorse inleveren. Daar overnacht je nog een nacht in een hotel voordat je vlucht naar Amsterdam vertrekt. De hotelovernachtingen, vlucht, shuttles en camperhuur zitten in de prijs.

Je kan zelf nog aangeven welke camper je wilt en je krijgt 3200 kilometer vrij reizen. De camper is inclusief klaarmaakkosten en inventaris (keukeninventaris, beddengoed, handdoeken) en er is natuurlijk een uitgebreide uitleg hoe de camper werkt.

Altijd al willen doen? Neem nu de beslissing en ga in 2019 naar Canada.