Camperreizen door CanadaGeweldige camperreizen door het adembenemende Canada, inclusief vlucht, hotelovernachting, camperhuur en vrije kilometers.

Camperreizen in Canada

Kijk hier voor alle opties die wij aanbieden

Camperreizen in Canada: als je naar het Westen wild dan is het onderstaande voorbeeld een geweldige optie!

Je vliegt van Amsterdam  en nabij het vliegveld is een hotelkamer voor je geboekt voor de eerste nacht. De volgende dag wordt je gehaald door een shuttle  om je naar de camperverhuur te brengen. Daar word je duidelijk uitgelegd hoe alles in de camper werkt, waar je rekening mee moet houden enz. 

Vanuit Calgary rijd je naar de Rocky Mountains. Een prachtige omgeving om uitgebreid te ontdekken. Vooral Banff National Park en  het prachtige Lake Louise zijn onvergetelijk mooi.

Over de indrukwekkende Icefields Parkway ga je naar het Jasper National Park: een overweldigende natuur en veel wild. Tevens een grote kans dat je beren kunt spotten. Wie wil dat niet als je reist door Canada.

Athabasca Falls in Jasper National Park on the Icefields Parkway in Alberta, Canada. A Class 5 waterfall, it is the most powerful waterfall in the Canadian Rockies.

 

Je hebt alle tijd om tijdens de 15 dagen de Nationale Parken te bezichtigen. Vergeet vooral niet het Wells Gray National Park te bezoeken, vooral de diepe riviervalleien, hoge bergen met gletsjers, de vele watervallen en riviervalleien make een uitwisbare indruk.

Er zijn in Canada vele campings. Van grote en luxe campings, waar je op de kampeer plaats stromend water, elektriciteit, kabel tv en een afvoer voor toilet en afvalwater hebt. Maar er zijn ook natuurcampings, waar je alleen een plek hebt. Wat je op de meeste campings en op elke kampeerplek hebt, is een eigen bbq en meestal ook een picknick tafel om bij te eten.

Maar vergeet niet om het mooie wintersport en het olympische dorp Whistler te bezoeken. Wereldberoemd en toch nog een dorp. Dat kan in Canada.

Whistler, British Columbia, Canada

Via een prachtige route rij je vervolgens naar Vancouver om je reis te beëindigen en weer terug te vliegen naar Nederland. Vancouver is een grote en mooie stad, die je ook moet ontdekken.

Dit is een van de prachtige camperreizen in Canada.

Kijk hier voor alle opties die wij aanbieden