Camping Aqua Viva in de Dordogne 🇫🇷 chalet 5 pers in augustus v.a.€525,=

02

Camping Aqua Viva in de Dordogne 🇫🇷 chalet 5 pers in augustus v.a.€525,=

Een kleinschalig, groene en rustige camping Aqua Viva. Geweldig voor gezinnen met kinderen. In het bos, maar ook zwembaden voor klein en groot!

Maar ook buiten de camping is het een prachtige omgeving om te ontdekken. Wandelen en een moutain bike pakken en genieten van het groen. Ook het vele water is prachtig, dus neem je kayak mee of huur een in de omgeving en de rivier de Dordogne op. Dan geniet je op een andere relaxte manier van het natuurschoon om je heen. De Dordogne is daarvoor hét gebied om te genieten en actief te ontdekken.
Tevens is er een rijke cultuur en geschiedenis. Waaronder de Middeleeuwse stad Sarlat, deze ligt maar op 8 kilometer afstand van de camping.  De hoogtepunten van de regio zijn het kasteel van Castelnaud-la-Chapelle en Les Grottes de Lacave.

CHALET COSEY

Dit is een 5 persoon chalet, die van alle gemakken voorzien is. Vooral de veranda is heerlijk. Je leeft het grootste deel van de dag buiten en deze veranda is heerlijk om even rustig te eten, lezen of een spelletje te doen.
Er is een woonkamer met tevens een eettafel. De open keuken heeft alles wat je nodig hebt in de vakantie. Je kan koken, er is een magnetron en koffiezetapparaat en koelkast met diepvries. Een BBQ is te huur op de camping zodat u dat ook gezellig kunt doen in de vakantie.
De slaapkamers zijn voorzien van een kingsize twee persoons bed en op de andere slaapkamer een eenpersoonsbed en een stapelbed.
Er is een douche en wastafel en een aparte toilet.
Een hond of kat mag mee. Tevens zijn er veel voorziening om de kleding te wassen. Er is een kleine winkel voor de boodschappen, maar de camping heeft ook een restaurant waar u lekker kunt eten of gezellig een glaasje kunt drinken.
Een kleinschalige, rustige camping met twee zwembaden en veel leuke voorzieningen.

Klik hier om te boeken