Huur je caravan of camper in NederlandVakantie in Nederland, dat is een prima optie dit jaar. Wie had het kunnen durven dromen aan het begin van dit jaar, dat er toch in de zomer weer opties zijn om aan een vakantie te denken. Dus huur je caravan of camper in Nederland.

Huur je camper of caravan in Nederland

Lekker weg

Vele mensen hebben hun vakantie moeten annuleren naar het buitenland. Na maanden veel thuis geweest te zijn, willen je toch even weg. Genieten van een andere omgeving, andere indrukken opdoen, actief wandelen of fietsen , niet aan je werk denken enz.

Naar het buitenland met vliegtuig en in een hotel is voor de meesten geen optie, maar in Nederland of direct omliggende landen wel. Zelf rijden, je eigen accommodatie kiezen en eigen sanitair. Logisch!

caravan in Nederland

Veilig en makkelijk huren in Nederland

Een goede optie is ook via onze website een caravan of camper van een particulier in Nederland te huren. Die is goed volgens de RIVM maatregelen gereinigd en je heb je “eigen huisje en sanitair” bij je. Je kan zelf bepalen waar je heen gaat, volg het nieuws en jij bepaalt of je nog over de grens gaat of in Nederland verblijft.

Huur je camper of caravan in Nederland

Met de camper heb je plek op vele campings en camperplaatsen en kan je makkelijke elke dag, als je wilt, naar een andere locaties of de omgeving van de camping waar je verblijft, ontdekken. Al je eten en drinken heb je bij je, dus je hoeft af en toe alleen naar een winkel.

camper

Een caravan is natuurlijk ook een goed optie als je auto voldoet aan de eisen om deze caravan mee te nemen. Ook dan kan je alle kanten op en jij bepaalt wanneer en waar de reis naar toe gaat.

Huur je camper of caravan in Nederland

Via de link komt u bij je de campers en caravans, die je in Nederland kunt huren. Er wordt uitgelegd hoe alles werkt, je bent goed verzekerd, je betaald wel een borg, de eigenaar is altijd te bereiken. Dus doen en zorg voor een leuke, actieve, ontspannen en veilige vakantie

Zoek je toch liever een vakantiewoning in Nederland, klik op deze link.

Of een glamping accommodatie in Nederland, klik op deze link

Of een fietsvakantie in Nederland, klik op deze link