Kamperen is zoveel vrijheid!!Kamperen is a way of life!!

Kamperen, wie heeft niet gedaan? Ieder op zijn eigen manier. Misschien vroeger met je ouders in de tent of caravan. Op een camping in Nederland. Op een veldje, spelen met kinderen in de buurt in de bossen, op het strand, bij een riviertje en heerlijk buiten.

TENT

De een op een grote familie camping, de andere op een natuurterrein camping en weer iemand anders bij de boer. Diverse mogelijkheden en voor iedereen is er een vorm van camperen wat bij je past. Je slaapmat opblazen, de slaapzak uitrollen en je tent “eigen maken”.  Op een gaspitje makkelijk koken op de grond voor je tent. Geen koelkast, kopen wat je nodig hebt en genieten van het minimale. Los van de dagelijkse luxe. Dit is voor veel mensen pas echt kamperen.

Wil je eens kamperen en je zoekt een leuke tent of benodigheden, zoals een slaapzak, rugzak, slaapmat enzovoort. Kijk hier voor een goede kwaliteit producten.

CARAVAN

Maar met een caravan achter de auto is ook vrijheid. Naar de camping, die wel of niet besproken is, in Nederland  of in het buitenland. Kijken wat bij jou of bij je  gezin past.  Iets luxer dan in een tent en meer voorzieningen, zoals electriciteit, mogelijk een vaste toilet, een douche en gasfornuis voor meerdere pannen en een bed. Maar ook velen die buiten koken , buiten leven en genieten van de vrijheid in de natuur.

 

CAMPER

Er komen steeds meer vakantiegangers, die met een camper op pad gaan. Een luxe manier van kamperen. Alles compact in een voertuig om zoveel mogelijk de rijden, genieten en te ontdekken in je eigen land en/of Europa. Je kan de camper overal parkeren, je kan gauw een lunch maken, zelfs overdag een middag dutje doen en bij bezienswaardigheden parkeren. Alles bij je!

Wil je eens een camper huren en kijken of deze manier kamperen voor jou geschikt is? Kijk hier voor leuke ideeën.

Uitleggen wat kamperen is ingewikkelder dan gedacht. Want er zijn zoveel meningen en mogelijkheden. Het is voor iedereen, die wilt kamperen, een persoonlijke keuze. En die variatie mogelijkheden maakt het kamperen zo mooi. Voor jong en oud, voor mensen met geld, maar kamperen is ook leuk voor mensen met een kleiner budget.