Aanbieding: Online cursus Vaarbewijs 1 €19,99
 

TOP AANBIEDINGEN VOOR EEN GOEDE ONLINE VAARBEWIJS !

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 (waarde € 69)
  • € 19,99 voor een online cursus Marifonie (waarde € 69)
  • € 29,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 (waarde € 129)
  • € 39,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 & Marifonie (waarde € 198)

Cursus Vaarbewijs 1
De cursus Vaarbewijs 1 is een online theoretische Vaarbewijscursus waarin o.a. de volgende onderwerpen behandeld worden: manoeuvreren, veiligheid, voorrangsregels, vaarwegmarkering, lichten, geluidsseinen en meteorologie. Alles wat je moet weten voor het examen wordt behandeld. De cursus bevat ook veel oefenvragen.

Cursus Vaarbewijs 1 + 2
Naast de stof van Vaarbewijs 1 worden ook zaken behandeld als plaats- en koersbepaling, GPS, getijden, uitgebreide meteorologie en de reglementen BVA, Scheepsreglement Westerschelde SRW en Scheepsreglement Eemsmonding SRE. Erg belangrijk als je meer wilt, dan op de meren in Nederland te varen. Bijvoorbeeld als je de Waddenzee op wilt. Extra informatie over getijden en GPS komt altijd van pas. 

Cursus Marifonie
Communiceren op het water doe je met de marifoon. Alle schepen en instanties in een vaargebied gebruiken hetzelfde marifoonkanaal. Schepen, verkeersdienst, brugwachter en havenautoriteiten zijn hiermee direct bereikbaar. De marifoon wordt gebruikt bij navigatie en in noodomstandigheden. Om de marifoon te mogen gebruiken moet je in bezit zijn van het Basiscertificaat Marifonie. Doe de cursus die je een korte en krachtige voorbereiding op het examen geeft en je bent er klaar voor. Dit voor je eigen veiligheid, maar ook die van een ander!

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je online cursus. Gebruik je groupon voor Vaarbewijs 1 op gr.pn/vaarbewijs1, Marifonie op gr.pn/marifonie, Vaarbewijs 1 + 2 op gr.pn/vaarbewijs12, Vaarbewijs 1 + 2 én Marifonie op gr.pn/vaarbewijs12-en-marifonie, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over OnlineVaarbewijs.com:

OnlineVaarbewijs.com zorgt voor een goede online voorbereiding op het examen, dat je echter nog wel zelf moet aanvragen bij VAMEX. Hierover word je na inschrijving geïnformeerd. Behouden vaart alvast.

Klik hier om je online cursus te boeken.