Op vakantie deze zomer?Eindelijk gaan er weer grenzen open… voorzichtig. Heerlijk de vrijheid voelen, weggaan waar we heen willen en waar we vakantie kunnen vieren.

Voor de een is het in Nederland blijven en ons land ontdekken: de natuur, de eilanden, de steden, verschillende provinciën, attractieparken, enz.

Voor miljoenen mensen is het toch de grens over,  naar een ander land, een andere cultuur, genieten van buitenlands eten en drinken, de natuur en in vele gevallen ook het weer.

Waar de een geniet van de Noorse Fjorden, de andere houdt van een wandelvakantie bijvoorbeeld in Engeland en Ierland. En weer een andere wil  vooral niets doen of lezen op het strand in de zon van Italië, Kroatië of Spanje.

Zoveel mensen met zoveel interesses, ideeën en wensen. Europa biedt veel aan afwisseling voor actieve, culturele, muzikale, culinaire uitstapjes en vakanties. 

Heerlijk! Want een andere omgeving ontdekken is ontspannende inspanning. Genieten met een hoofdletter. Dus op vakantie deze zomer?

Weet jij al wat je gaat doen? Een actieve reis in Frankrijk of Spanje, wandelen in Oostenrijk, een natuurreis uitzoeken, een autoreis door een van  de Europese landen, een camper huren

en last- minute besluiten welk land je gaat bezoeken of toch heerlijk kamperen.

Zoveel mogelijkheden, maar toch is het afwachten in welk land we deze zomer welkom zijn. Klik hier om te kijken wat de stand van zaken is in het land waar jij naar toe wilt.  Op vakantie deze zomer? …. Ja het kan.