Zomervakantie in 2020Zomervakantie in 2020 is toch iets anders dan de voorgaande jaren. De vrijheid om ergens naar toe te gaan waar jij heen wilt, dat is er niet.

Je keuze wordt bepaald door regels in Nederland, het buitenland en tevens je eigen gevoelens en gezond verstand. Want ga je doen in de zomervakantie in 2020?

Zomervakantie 202

Thuis blijven?

Je kan veilig thuis blijven, genieten van je eigen omgeving: je huis of tuin opknappen, heerlijk genieten door boeken te lezen, quality time met je gezin, spelletjes doen en genieten met en van elkaar. Natuurlijk kan je in de omgeving kijken of je iets leuks kan bezoeken.

Veel uitjes en pretparken zijn te bezoeken in de Zomervakantie 2020. Je kan je ticket online kopen en je reserveert voor een dag ( en soms ook tijd). Dan wordt je niet verrast door hordes mensen en kan je veilig iets bezoeken.

Klik hier voor uitjes die rekening houden met covid.

Zomervakantie 2020
Veilige pretparken

Kamperen

Natuurlijk kan je ook gaan kamperen in Nederland. Je weet dat iedere camping of vakantiepark zich aan de regels houdt. Huur je caravan of camper. Misschien al jaren niet gekampeerd.. dit is het jaar om weer eens te kijken of het nog bij u past.. of voor de eerste keer eens te gaan kamperen.

Klik hier om een caravan of camper te huren

Zomervakantie 2020
Camperen kan weer in zomervakantie 2020

Hotel vakantie

Natuurlijk kan je ook naar een hotel in Nederland en vandaar uit de nieuwe omgeving verkennen.

Klik hier voor leuke hotels in Nederland

Zomervakantie 2020 hotel
Hotel ook een optie voor de zomervakantie 2020

De Wadden

De Waddeneilanden zijn voor velen dé nummer 1 vakantiebestemming in Nederland. Op de boot begint je vakantie , de stranden, zeehonden, de lucht, de wind……… vrijheid! Elk eiland heeft zijn eigen cultuur, sfeer, vuurtoren en bezienswaardigheden!

Klik hier voor de top bezienswaardigheden op Texel

Zomervakantie 2020
De Wadden als vakantiebestemming

Hotels aan de kust

Mocht een eiland net iets te ver zijn, maar de zee trekt je wel. Dan hebben we ook geweldige hotels langs de kust. Leuk om van de één naar de andere fietsen of te wandelen. Maak zelf je route of verblijf in één hotel en ga van daaruit de omgeving verkennen. Wandelen en fietsen is geweldig is ons land.

Klik hier voor de leuke hotels aan de kust.

Kust hotel
Kust-hotel in Nederland