Zorgeloos op vakantie? Vakantie en reistips van het Joyrent teamJe kunt ervoor kiezen om je reis of vakantie door bijvoorbeeld een reisbureau te laten organiseren. Of om een reis of vakantie zelf online te boeken. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee. Wellicht heb je helemaal geen zin in al die beslommeringen, het uitgezoeken op internet en de tijd die dat kost met zich mee brengt.

Zorgeloos op vakantie:

Sommige mensen vinden de voorpret van een vakantie bijna net zo leuk als de vakantie of reis zelf en hebben er dus lol en plezier in om zelf een reis in elkaar te zetten en te plannen.

Via het internet is het tegenwoordig een fluitje van een cent om je vakantie te organiseren. Zo kun je heel eenvoudig je vlucht en de bijbehorende vliegtickets boeken, je transfer van de luchthaven waar je land naar bijvoorbeeld je hotel, zakelijke afspraak of autoverhuur bedrijf. Ook is het boeken van je vakantieadres zoals een hotel, hostel of vakantieresort eenvoudig via het internet te doen. Hieronder een paar tips om zorgeloos op vakantie te kunnen.

Auto huren:

Wekelijks krijgen we bij het Joyrent.nl team mail en telefoontjes binnen van mensen die problemen hebben of problemen hebben gehad met een autoverhuurbedrijf. Deze problemen varieren van onduidelijke afschrijvingen van bankrekeningen tot het moeten afsluiten van vage verzekeringen of toeslagen voor bijvoorbeeld slecht weer …………. Als je zorgeloos op vakantie of op reis wilt, dan zit je niet te wachten om ter plekke alsnog een “third party” of “bad wheater” verzekering af te moeten sluiten, als je in Nederland alles wat nodig is al hebt afgesloten en betaald. Wil je zorgeloos een auto huren klik dan hier, dan wordt je bij het afhalen van je huurauto bij het verhuurstation niet met onverwachte uitgaven geconfronteerd.

Zorgeloos op vakantie met de juiste vliegtickets

Vliegtickets:

Eén van de voordelen van zelf je vliegtickets regelen, is dat je je vertrek- en vluchttijden zelf in de hand hebt. Daarnaast kun je kiezen voor wel of niet overstappen, bepaal je zelf je eigen prijs/kwaliteit verhouding en heb je ook de eigen keuze voor een bepaalde vliegmaatschappij waar je wel of juist niet mee wil vliegen. En je kunt voor een belangrijk deel korting krijgen op de ticketprijs, door te kiezen voor reizen zonder ruimbagage, geen voorkeursstoel en zonder catering.

Zorgeloos op vakantie als je zelf je hotel boekt

Hotel boeken:

Op het moment dat je niet thuis overnacht, maar de nacht elders moet doorbrengen zoals in een hotel, heeft eenieder zijn individuele voorkeuren. Wat is nu makkelijker om zelf je “filters” aan te geven waar je accomodatie aan moet voldoen. Klik hier om met behulp van je persoonlijke filters zelf een accomodatie uit te zoeken en te boeken.

Zorgeloos op vakantie als je van tevoren vliegveld transfer boekt

Vliegveld transfer:

Bij zorgeloos op vakantie gaan hoort ook je niet druk te hoeven maken over hoe je bij het autoverhuur bedrijf in je vakantieland komt, je hotel of hoe je bijvoorbeeld vanaf het vliegveld bij je zakelijke afspraak komt en wat dat kost. Natuurlijk kun je ter plekke een taxi regelen. Maar in sommige landen moet je dan eerst een stevig robbertje onderhandelen over de prijs en weet je niet altijd of de chauffeur wel de kortste route kiest. Hoe relaxt is het en hoeveel rust geeft het je om thuis alvast je taxi te boeken voor het moment dat je aankomt in je vakantieland. Op het moment dat je vertrekt is namelijk alles al betaald en sta je ter plaatse niet voor onaangename verassingen.

Zelf je vliegveld transfer regelen