10 tot 14 persoons groepsaccommodatie in Zuid-Limburg.

l030-vakantiehuis-limburg-sint-geertruid-5480d8dd88

Door de rustige en centrale ligging biedt een vakantie in deze boerderij u tal van mogelijkheden. Zin in een prachtige wandeling of in voor een fietstocht langs een van de mountainbikeroutes? Hier kan het allemaal! Dit Huis naast de Poort is tevens het voormalig woonhuis én een Rijksmonument. De vakantiewoning is geschikt voor 14 personen en werd een aantal jaar terug volledig gerenoveerd tot groepshuis.Bij de boerderij is genoeg te beleven, maar uitstapjes maakt u vanuit hier ook gemakkelijk. Wat dacht u van steden zoals Maastricht, Valkenburg, Vaals, Liège, Aachen, Monschau en zelfs Köln? Of de mooie natuurgebieden zoals de hoge venen in België, de Ardennen, de Kempen, de Eifel en natuurlijk ons eigen heuvelland? Verder vindt u in de buurt musea, kastelen, subtropische zwembaden, bierbrouwerijen en een mergelgroeve. Kortom: dé plek om met het hele gezin veel te ondernemen!

De boerderij waar u in verblijft maakt deel uit van een boerderij hoeve uit 1864. Het deel waar u verblijft was het vroegere woonhuis van de hoeve. In 1996 is het helemaal verbouwd naar een 14 persoons groepsaccommodatie. Er is een ruime woonkamer met open keuken, welke beschikt over onder andere een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, magnetron, oven en vijf-pits kookstel. In de woning vindt u drie slaapkamers en twee badkamers met douche en toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubelen en een kinderspeelplaats. Een barbecue kan gehuurd worden via de eigenaar van de accommodatie.

Activiteiten

Over het park

Vakantieboerderij Bruisterbosch bevindt zich in een zeer rustige omgeving waar u omringt bent door weilanden, hoogstambomen, holle wegen en graften. Bruisterbosch is een rustiek dorpje dat ligt in het Limburgse heuvellandschap. Omdat Bruisterbosch zich in een rustige en centrale ligging bevindt, zijn er allerlei mogelijkheden aan uitstapjes en of activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht maken in het prachtige landschap. Wanneer u wat meer van het actieve vlak, bent kunt u op een mountainbike stappen voor een route door de wijde omgeving van Bruisterbosch.

Omgeving

Faciliteiten:
Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser

Samenvatting

Max 14 personen
Vanaf € 438,70

Meer Vakantiehuizen

cover_Belnem_Houses_Bonaire_-_True_media___culture-048
€ 752,74
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire
cover_Belnem_Houses_Bonaire_-_True_media___culture-103
€ 752,74
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire
cover_1_-__17_
€ 827,22
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire