Mooi 4 persoons vakantiehuis zeer geschikt voor mindervaliden.

dg608-vakantiehuis-gelderland-zelhem-976ea910d0

Dit mooie vier persoons vakantiehuis is volledig aangepast voor mindervaliden en staat bij Recreatieboerderij De Reekamp. De Reekamp ligt in de Achterhoek in de provincie Gelderland, vlakbij de plaats Zelhem. De boerderij is gelegen op Landgoed ’t Zand, aan een landweg, temidden van het natuurschoon, waar de reeën langs het keukenraam lopen. Achter de boerderij zijn drie volledig aangepaste vier persoons vakantiehuisjes gebouwd. Als mindervalide ontbreekt het u hier aan niets, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom wanneer u niet mindervalide bent. Bij de Reekamp is er vakantie voor iedereen! Laat u verrassen in de Achterhoek!

Het woongedeelte is voorzien van een ruime zithoek met tv en haard. De keuken is volledig ingericht met onder andere een vierpits kookstel, vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn twee grote slaapkamers, beide voorzien van elektrische hoog-laag bedden. Een slaapkamer heeft een badkamer en suite.en met een hoog-laagbed. De ruimebadkamer is voorzien van een douche met douchestoel met opklapbare steunen, dubbelewastafel en een verhoogd toilet met opklapbare toiletbeugels.Daarnaast is er een apart toilet in de hal. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen.

Activiteiten

Over het park

Recreatieboerderij de Reekamp ligt in de Achterhoek in de provincie Gelderland, vlakbij de plaats Zelhem. De boerderij is gelegen op Landgoed ’t Zand, aan een landweg, temidden van het natuurschoon, waar de reeën langs het keukenraam lopen. Achter de boerderij zijn drie volledig aangepaste vier persoons vakantiehuisjes gebouwd. Als mindervalide ontbreekt het u hier aan niets, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom wanneer u niet mindervalide bent. Bij de Reekamp is er vakantie voor iedereen! Laat u verrassen in de Achterhoek!

Omgeving

Faciliteiten:
Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Wasmachine,Tuin

Samenvatting

Max 4 personen
Vanaf € 719,40

Meer Vakantiehuizen

cover_1C5A3255
€ 309,56
Nederland
, Nijverdal
cover_1C5A3363
€ 305,56
Nederland
, Nijverdal
cover_1C5A3463
€ 305,56
Nederland
, Nijverdal