Camperreis drie weken West- Canada

Camperreis West-Canada

Een camperreis door West-Canada wordt als buitengewoon mooi beschouwd. Het is vooral  de onweerstaanbare aantrekkingskracht van West-Canada voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in de natuur.

Deze 22-daagse reis begint op Schiphol. Na een ontspannen vlucht land je in Vancouver, waar je de nacht in een hotel doorbrengt. De volgende ochtend haal je je huis op wielen op bij camperverhuurder CanaDream en kan jouw camperavontuur beginnen!

Waarom deze camperreis in West-Canada?

West-Canada is bezaaid met ongerepte natuurlijke schoonheid, waaronder majestueuze bergen, kristalheldere meren, uitgestrekte bossen en schilderachtige kustlijnen. De Canadese Rockies, Banff National Park, Jasper National Park en de Pacific Rim National Park Reserve zijn slechts enkele van de plaatsen die je kunt verkennen. : West-Canada ervaart alle vier de seizoenen, wat betekent dat je de landschappen kunt zien transformeren, afhankelijk van het tijdstip van het jaar. Denk aan besneeuwde bergen in de winter, bloeiende flora in de lente en warme zomerdagen.

Banf NP
Banf NP

 

Wildlife Het gebied herbergt een overvloed aan wilde dieren, waaronder beren, elanden, walvissen, adelaars en nog veel meer. Het zien van deze dieren in hun natuurlijke omgeving draagt bij aan de onvergetelijke ervaring.

Nationaal Parksysteem West-Canada herbergt enkele van ’s werelds mooiste nationale parken. Deze parken zijn goed onderhouden en bieden talloze mogelijkheden voor wandelen, kamperen en andere buitenactiviteiten.

Prachtige Meren: Meren zoals Lake Louise, Moraine Lake en Emerald Lake staan bekend om hun adembenemende turquoise kleuren te midden van de omringende bergen. Het zijn ideale plekken voor fotografie en ontspanning.

Cultuur van Inheemse Volkeren: West-Canada heeft een rijke inheemse cultuur, en er zijn mogelijkheden om meer te leren over de geschiedenis, tradities en kunst van de inheemse bevolking van de regio.

Vriendelijke Gemeenschappen: De kleine steden en dorpen in West-Canada hebben vaak een gastvrije sfeer. Hier kun je genieten van lokale gerechten, kunst en ambachten, en in contact komen met de vriendelijke lokale bevolking.

Wegennetwerk: Canada heeft goed onderhouden snelwegen en schilderachtige routes die perfect zijn voor een camperreis. De Icefields Parkway, ook wel bekend als de “Mooiste Rit van de Wereld,” biedt spectaculaire uitzichten op de bergen en gletsjers

Deze reis zal beslist als een van de mooiste reizen van uw leven worden, dan wel de mooiste reis. Het is onbeschrijflijk mooi. Dus kijk hier en boek jouw top reis.

Andere camperreizen die wij aanbieden