Poolside Appartement

cover_Belnem_Houses_Bonaire_-_True_media___culture-048

Luxe appartement op de begane grond, grenzend aan het zwembad en de tropische binnentuin.

In onze exclusieve accommodaties geniet je van Bonaire in een gemoedelijke, rustgevende sfeer. Dit luxe appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 90 m², inclusief overdekt terras. De kamers voelen ruim aan door het open karakter van de lay-out. Het hoogwaardige interieur en de moderne accessoires zorgen voor een eigentijdse en luxe uitstraling.

Dit zonovergoten appartement aan het zwembad beschikt over 2 slaapkamers met daarin van comfortabele lits-jumeaux bedden. De geïntegreerde kasten in de living en het slaapgedeelte zorgen ervoor dat alle bagage makkelijk kan worden opgeborgen. De open keuken is onder andere voorzien van een combi-oven en een Amerikaanse koelkast. Terwijl je staat te koken aan het kookeiland blijf je in contact met het gezelschap aan tafel of in de living.

De terrassen van deze appartementen zijn ruim opgezet en grote glazen harmonicadeuren verbinden living en terras tot één royale leefruimte. Binnen voelt als buiten en omgekeerd. De riante kamers en de luxueuze inrichting zorgen voor een verblijf dat uw verwachtingen zeker zal overtreffen.

Jouw verblijf is inclusief:
Voortijdse schoonmaak, daarnaast worden onze accommodaties elke 7 dagen schoongemaakt, waarbij (bad)handdoeken om de 4 dagen worden vervangen. Het beddengoed en de strandlakens worden eens in de 7 dagen vernieuwd. Wij verzorgen je eerste kopje koffie of thee op de dag van aankomst. 

Samenvatting

Vertrekdatum: 03/06/2024
Max 4 personen
Vanaf € 752,74

Meer Vakantiehuizen

cover_Huurchalet_buitenkant_2
€ 433,50
Nederland
, Norg
cover_0C8A3101
€ 322,50
Nederland
, Norg
cover_0J7A9452
€ 302,70
Nederland
, Norg