Zomervakantie ideeën.De zomer van 2020 is moeilijk te plannen waar naar toe te gaan. Blijf je thuis en ga je dagjes weg naar leuke attracties waar ook mensen zijn. Of ga je naar een camping of vakantiepark in Nederland. Heerlijk je eigen land ontdekken. Maar dan wel je eigen plekje met sanitair. Je hoeft niet uiteten en je kan zelf koken. Dus het contact met anderen tot het minimum beperken.

Er zijn leuke bestemmingen, uitjes bestemmingen, pretparken, musea in Nederland.

Klik hier voor goede zomervakantie ideeën en mooie prijzen.

dolfinarium
Dolfinarium

Nederland ontdekken met een caravan of camper is ook een top idee. Waarom? Misschien wil je nu niet naar het buitenland, maar wel wat doen. Nog nooit gekampeerd of met een camper op pad geweest. Dan is dit natuurlijk de tijd om het uit te proberen. Zomervakantie ideeën :

Klik hier voor camper verhuur

Klik hier voor caravan verhuur

camper
camperen in nederland

Het voordeel met de camper en caravan is dat je ook over de grens kan kijken naar Duitsland, België, Luxemburg, Denemarken enz.

Vind je dit alles niets en je houd meer van een huisje, chalet of appartement , dan zijn er vele optie’s in binnen in buiten- land. Zomervakantie ideeën :

Kijk hier voor opties in Nederland

Kijk hier voor opties in Duitsland

Kijk hier voor glamping vakantie in Nederland

Heerlijk een glamping vakantie. Kamperen in een luxe tent. Wat betekent dat? In een tent en toch nog luxe van heerlijke bedden, meestal een toilet en soms ook een douche. Dus eigen sanitair en toch de kampeer-beleving. Heerlijk.. moet je echt eens doen.

Glamping
Glamping in nederland

Wat ook een leuke manier is om Nederland te ontdekken is op de fiets op vakantie. Niet schrikken, je hoeft niet alles mee te nemen op de fiets. Je kan van accommodatie naar accommodatie fietsen. Alles is geregeld. Ook in Nederland zijn vele opties. Heel gaaf is de Elfstedentocht fietsen.

Zomervakantie ideeën zijn er genoeg.. maak uw keuze!

Klik hier voor fietsvakanties in Nederland

Fietsvakantie Nederland
Fietsvakantie Nederland, bijv Elfstedentocht