Drôme Belvédère

e2f77e1e133c7ee71148179e1786e2bc

Dit is een prachtig gelegen vakantiehuis gelegen aan de rand van Nyons, maar toch op korte loopafstand van de markt, winkels, terrasjes en restaurants. Nyons is een klein stadje in de Provence omgeven door een prachtig heuvellandschap en met een eigen gunstig microklimaat. Het huis met twee slaapkamers, gelegen aan een smalle weg die naar het uitzichtpunt ,“het belvédère”, leidt, is gelijkvloers gerealiseerd onder traditioneel Provençaalse architectuur, met een van alle gemakken voorzien modern interieur. Woonkamer en terras lopen in elkaar over. Het uitzicht vanaf het terras richting de oude stad en Romaanse brug is en blijft indrukwekkend. De in licht hellend terrein gelegen woning beschikt over zowel vloer-verwarming als vloerkoeling, die zelfs bij een hete zomer een heerlijk koel huis geeft.
Hoger in het terrein is de woning van de eigenaar gelegen, maar u hebt uw eigen entrée, oprit, parkeerplaatsen en heeft de beschikking over het op het terrein gelegen zwembad. Het zou kunnen dat u de eigenaar op het terrein ziet, als deze zijn bijen verzorgt of onderhoud uitvoert.
Dit is een heerlijke plek aan de rand van een Provençaals dorp, in een oase van rust, maar ook op loopafstand van de gemakken en levendigheid van het stadscentrum. Je kunt hier genieten van tochten door de heuvels, de middeleeuwse dorpen, de klassieke Franse markten, de lavendelvelden, de wijngaarden van de Rhône-vallei en de gastronomie van de Provence. Nyons is wereldberoemd vanwege zijn uitmuntende kwaliteit olijven en olijfolie.

Faciliteiten:
Vaatwasser

Samenvatting

Max 4 personen
Vanaf € 775,00

Meer Vakantiehuizen

cover_Huurchalet_buitenkant_2
€ 433,50
Nederland
, Norg
cover_0C8A3101
€ 322,50
Nederland
, Norg
cover_0J7A9452
€ 302,70
Nederland
, Norg