Aanbieding 6 pers chalet 4 nachten in Drenthe v.a. €89,=

3824652-36215

Informatie 6-pers. chalet:

Het chalet heeft een oppervlakte van circa 65 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. 
In de woonkamer vind je een zit- en eethoek. Aansluitend is de open keuken. Er zijn drie slaapkamers aanwezig met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Het toilet is apart gelegen. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair.

3824359-36226

Het chalet staat in Borger, midden in Drenthe. In Borger is het hunebed centrum gevestigd. Borger is ook een ideale plaats van waaruit je leuke uitstapjes kunt maken. Je zit bijvoorbeeld vlakbij Westerbork waar het herinneringscentrum is. Van daaruit vertrokken in de Tweede Wereldoorlog de treinen naar de kampen in Duitsland, Polen enz. Erg indrukwekkend en confronterend om in dit herinneringscentrum rond te lopen. Borger is ook vlakbij Wildlands, de nieuwe dierentuin in Emmen. Ook ben je zo in Assen met aan de rand van de stad het wereldbekende TT circuit. Maar Assen heeft ook een museum wat wereldberoemd is om zijn veenlijken. Ook hebben ze schitterende en toonaangevende exposities. Op dit moment is er de expositie Peredvizhniki.

 

3824357-36224

Borger is ook vlakbij Grolloo waar het blues museum zit. Een museum rondom de legendarische Harry Muskee oftewel Cuby. Met zijn band the Blizzards waren ze erg bekend in de Nederlandse scene van popbands. Ook in de buurt zit Ellert en Brammert een museum opgezet rondom de sage van twee reuzen uit de tijd van plaggenhutten. Naast de sage kun je je ook terug wanen in die tijd. Het dorp Orvelte is in zijn geheel een museum. Orvelte ademt de sfeer uit van grootmoeders tijd. De smid en de klompenmaker werken nog zoals ze het vroeger deden en hun werkplaatsen zijn ook ingericht zoals in grootmoeders tijd. Kortom een meerdaags verblijf in dit chalet is meer dan de moeite waard. Kom en oordeel zelf!

3824358-36225

3824360-37317

Klik op onderstaande banner om deze prachtige aanbieding te boeken: