Haute Savoie ARECHES BEAUFORT La Clé des Cimes S6 3 pièces 6 pers Confort

1146094_13

De natuur in zijn rauwe staat!
Het resort Arêches-Beaufort ligt midden in de natuur, aan de voet van de bergweiden. Dit dorpsresort dat het hele jaar door geopend is, staat bekend om zijn twee belangrijkste activiteiten: wintersport en de productie van Beaufort-kaas.
Het domein biedt een uitzonderlijk panorama op de grote woeste vlaktes, de pijnbomen en chalets op de berghelling, evenals de dammen en meren. Naast alpineskiën die voor iedereen toegankelijk is, is Arêches-Beaufort een wereldhotspot voor freeride en skitochten. In een nog steeds bewaard gebleven omgeving is de omgeving ideaal om de alpiene levenskunst over te nemen
.
Wat staat u te wachten in Arêches-Beaufort:
– Het resort bij uitstek voor skitochten
– Legendarische ski-alpinisme-wedstrijd La Pierra Menta
– Freeride: Boardecross, Fresstyle Park
– Proeverij van de karakteristieke kaas: Le Beaufort
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsmaatregelen bij Bureau Véritas, speciale Covid-verzekering, alles wordt gedaan om de veiligheid en sereniteit van de wintervakantiegangers te waarborgen. Zonder het belangrijkste te vergeten: de beroemde Club mmv-ervaring, dankzij de Anim’mmv-teams die lachen en onvergetelijke buitenactiviteiten beloven!

Sanitaire maatregelen:
Vanwege de huidige gezondheidssituatie hebben we beschermende maatregelen genomen met als onmiddellijk gevolg het aanpassen van onze schaalbare service aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Om ze te ontwerpen en te implementeren en vervolgens ter plaatse hun correcte toepassing te verifiëren, heeft mmv Bureau Veritas aangesteld, de Europese leider in certificering.

– Het verwarmde binnenzwembad en de Aquarelaxant Space.
– Kinderclubs: Baby, Kids, Ados
– Zen-activiteitenprogramma

Samenvatting

Vanaf € 685,00