De wereld ontdekken met de camperNu met vroegboekkorting!

Kijk hier voor goede & betaalbare camperreizen.

De wereld ontdekken is niet meer ver van je bed zoals vroeger. Dan was naar bijvoorbeeld Amerika al een hele reis om er te komen. Afrika , Australië en New Zeeland was helemaal ver en als je al iets wist, was het omdat er mogelijk familie was geëmigreerd.

Gelukkig is de tijd veranderd en kunnen de wereld ontdekken en dat is per camper dé perfectie manier.

Wij bieden nu prachtige camper vakanties aan in Amerika, Canada, Alaska, Zuid-Afrika, Australië, Japan, IJsland, Noorwegen en New Zeeland.

Wat wij aanbieden is perfect samengesteld, goede kwaliteit en van een reisbureau met enorm veel ervaring. Wij hebben zelf al deze landen/continenten ontdekt per camper en het maakt je reis zoveel indrukwekkender.

Kijk hier voor goede & betaalbare camperreizen.

Waarom met de camper?

Ontbijten in een hotel is prima, maar buiten op je stoel  voor de camper met uitzicht op de bergen Yellowstone Park, de Oceaan, een waterplas waar dieren drinken in Afrika of uitzicht op een Fjørd… dat klinkt toch 100% beter? Uitgaan in een ander land is leuk, maar elke dag drie keer uiteten is ook duurder dan zelf bbq’en naast je camper of gezellig met elkaar koken.

Tevens maak je leuke contact onderweg en op de camping. De campings in deze landen zijn helemaal ingericht voor campers.  Na een duidelijk uitleg aan het begin van je camper-huur, red je je prima. Met de camper en de wegen. De wegen in Canada, Alaska en Amerika zijn groot, breed en is het een piece of cake om daar te rijden.

Kijk hier voor goede & betaalbare camperreizen.

Avontuurlijk en ook voor super voor kinderen 

Kamperen met kinderen in het verre buitenland? Ja natuurlijk, want de campers die wij aanbieden zijn voorzien van magnetron, koelkast, gasfornuis en generator. Dus sta je op een natuurterrein camping, zonder water en elektriciteit, dan zet je even je generator aan en je magnetron doet het. Je hebt een zelfvoorzienende camper.. dus je kan dagen je redden zonder water/elektriciteit aansluiting. De kinderen mee is geweldig. In de camper onderweg zitten ze in een zitje of gordels en je hebt goed contact als je voorin zit.  Wat is nog fijner dat de kinderen slapen: na een dag indrukken, spelen, hout sprokkelen voor het kampvuur naast de camper en jij zit s’avonds bij het kampvuur te genieten van rust en stilte.

Kijk nu, want er zijn fikse kortingen! Nu alleen nog een keuze maken welk land je wilt bezoeken. Want alle bestemmingen hebben hun eigen magie en adembenemende plekken.

Kijk hier voor goede & betaalbare camperreizen.