Vakantiewoningen in en nabij Begur in SpanjeTop vakantiebestemming in BEGUR in Spanje

Begur is een van de vele top zomervakantie bestemmingen die Joyrent aanbiedt. De vakantiewoningen in Begur , Spanje, zijn allemaal van top kwaliteit en de meeste  vakantiewoningen hebben een privé zwembad.

Klik hier voor ons aanbod 

Begur ligt in het noorden van Spanje aan de Costa Brava nabij Gerona. De stad is gebouwd tegen een heuvel aan waarop een kasteel is gebouwd.  Een prachtige omgeving om te ontdekken, als je niet alleen op strand wil liggen. Begur heeft voor iedereen iets leuks.  Vooral leuke stranden, de mooiste zijn Sa Tuna, Sa Riera en Fonda. Heerlijk genieten van de zon of lekker het water op met een jet-ski, motorboot, (kite) surfen of snorkelen. Begur heeft voor de echte liefhebbers ook duikscholen, want de kust biedt een leuk aanbod voor duikers.

Vakantiewoningen aanbod

We hebben over de 50 vakantiewoningen  voor  4 personen tot grote groepen tot wel 10 personen. Dus ook geschikt voor 2 of 3 bevriende gezinnen of grote families. Van 600 euro per week tot 5000 euro per week.

Van gemoedelijke kleinere woningen tot grote en luxe huizen, dus eigenlijk voor iedere smaak en iedere portemonnee bieden wij een vakantiewoning.

Hoe te reizen

Het ligt aan de Costa Brava in de provincie Gerona  en dat is in het Noorden van Spanje en een goede bestemming om met de auto naar toe te rijden. Begur is vanaf Utrecht ongeveer 1450 km rijden. Begur dichtbij het vliegveld  Gerona. Het is ongeveer 50 km rijden vanaf het vliegveld naar Gerona. Dus een auto huren is ook een optie en autohuur in Spanje is niet extreem duur.

Vliegtickets

Heb je een huis geboekt en je wilt per vliegtuig naar Gerona, klik dan hier om je vliegtickets te boeken

Ben je op zoek naar een veilige parkeerplek nabij het vliegveld Schiphol?

Klik ook hier om je voucher voor Schiphol Parkeren op P3 te bestellen. Schiphol Parkeren P3 is altijd bereikbaar, dichtbij Schiphol, gegarandeerd elke 10 minuten een snelbus naar en van Schiphol. Als je een voucher hebt wordt je kenteken herkent bij de slagboom. Dus direct doortijden, plekje zoeken, naar de snelbus en in no-time sta in de vertrekhal.

Klik hier voor ons aanbod van alle vakantiewoning in Begur