Groepsaccommodatie voor 26 personen in Scherpenzeel

le007-vakantiehuis-friesland-scherpenzeel-5216e37b8c

Deze ruime 26 persoons groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Friese dorpje Scherpenzeel. De accommodatie beschikt over een eigen bar en houtkachel. Ook is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig bij de accommodatie. De omgeving is erg natuurrijk. U vindt er onder andere meerdere meren. Hierdoor is deze omgeving zeer geschikt voor watersportliefhebbers. Ook bevindt zich op een kleine afstand van de accommodatie het nationaalpark de Weerribben. Waar u naast een wandeling ook een prachtige fietstocht zou kunnen maken. Het dorpje Scherpenzeel ligt dichtbij de grens van Friesland-Overijssel. Zo heeft u de mogelijkheid om naast Friesland ook Overijssel te ontdekken. Kortom een accommodatie met vele mogelijkheden op een perfecte locatie!

Prachtig gelegen bij een natuurgebied onderin Friesland treft u deze schitterende accommodatie voor 26 personen aan. Deze voormalige herberg is smaakvol ingericht en u beschikt over een mooie bar en een heus podium. Bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten te gebruiken. Op de begane grond van dit ruime groepshuis vindt u een gezellig ingerichte zaal met een houten vloer, een houtkachel en een professionele bar met tapinstallatie. Achter de bar zit de deur naar de ruime keuken. In de keuken staat een ruim gasstel, frituur, oven en een snelle vaatwasser. Uiteraard zijn er voldoende potten en pannen aanwezig om voor een grote groep een heerlijke maal te bereiden.Op de begane grond is daarnaast ook één tweepersoonskamer aanwezig.Op de eerste verdieping zijn vijf ruime tweepersoonskamers (allen met enkele bedden) en twee vierpersoonskamers (met twee enkele bedden en een stapelbed). Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Ook zijn alle kamers voorzien van verwarming en airconditioning. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers: één tweepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Bij deze twee kamers hoort één centrale badkamer met douche en toilet. Achter de accommodatie ligt een ruime tuin, waar u alle ruimte heeft om buiten te zitten.

Activiteiten

Over het park

Vakantiepark Eigen Wijze is een kleinschalig familiepark in Bant en is gelegen op het erf van een boerderij. Het dorpje Bant ligt op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. Het vakantiepark ziet eruit als een oud vissersdorpje en ligt tussen Nationaal Park De Weerribben en voormalige zuiderzeedorpen, zoals Lemmer, Blokzijl en Urk. Het is dan ook zeker de moeite waard om één van deze mooie oude steden te bezoeken. Op Vakantiepark Eigen Wijze heeft u de keuze uit twee soorten vakantiehuizen. U kunt ervoor kiezen om te verblijven in een ruime en comfortabele woning. Dit type woning staat langs het water of tegen de speelvelden aan. Of u kunt er voor kiezen om te verblijven in het knusse vissershuisje. Deze woningen staan om de grote visvijver en worden omringt door een houtwal met wandelpaden. Het vissershuisje biedt ruimte voor maximaal zes personen en alle vissershuisjes zijn aan een vijver gelegen. Het park biedt ook de mogelijkheid om in combinatie met een vakantiehuis een groepsruimte met complete keuken te huren.

Omgeving

Faciliteiten:
Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

Samenvatting

Max 22 personen
Vanaf € 1.902,00

Meer Vakantiehuizen

cover_Huurchalet_buitenkant_2
€ 433,50
Nederland
, Norg
cover_0C8A3101
€ 322,50
Nederland
, Norg
cover_0J7A9452
€ 302,70
Nederland
, Norg