Verhuur je camper of caravan via Joyrent.nl

iStock-134096571-scaled-1

Als je een camper of caravan hebt, is de kans groot dat je deze niet het hele jaar door gebruikt. De meeste mensen gebruiken hun camper of caravan slechts een paar weken per jaar en de rest van het jaar staat het voertuig in de stalling. Waarom zou je de camper of caravan de rest van het jaar niet verhuren?

Gemakkelijk verhuren via Joyrent.nl

Via Joyrent.nl kun je als bedrijf of als particulier je camper of caravan verhuren. Dit gaat heel gemakkelijk: plaats een advertentie op de website, zorg voor een beschrijving van het voertuig en maak een paar foto’s van zowel de buiten- als de binnenkant. Als huurders nu zoeken op een camper of caravan voor de vakantie, zien ze jouw voertuig in het overzicht.

Waarom zou je verhuren?

Caravan op camping aan zee in Spanje

Een caravan, en zeker een camper, kost veel geld om aan te schaffen. Zonde als deze dan het grootste gedeelte van het jaar niet gebruikt wordt! De deeleconomie wordt steeds populairder en dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun spullen verhuren. Zo kun je er zelf wat aan verdienen en maak je er een ander blij mee!

Veel mensen zijn bang om hun camper of caravan te verhuren: ze zijn bang dat huurders niet netjes met het voertuig omgaan en deze kapot weer terugbrengen. Natuurlijk zijn er altijd rotte appels maar de meeste mensen willen gewoon een fijne vakantie en zorgen goed voor jouw eigendom.

Het instellen van een borgsom zorgt voor een extra stimulans om de camper of caravan in goede staat terug te brengen en eventueel kun je ook een bedrag rekenen voor het schoonmaken van het voertuig. Je kunt dit ook optioneel houden: voor een X bedrag wordt de camper of caravan schoongemaakt en anders moet je het voertuig brandschoon terugbrengen.

Om te zorgen dat je niet aansprakelijk bent voor schade dat door anderen wordt aangebracht, kun je het voertuig ook laten verzekeren voor het verhuren.

Het hele jaar door verhuren

Camper met noorderlicht in Noorwegen

Natuurlijk gaan de meeste mensen met een camper of caravan op vakantie in de zomermaanden maar je kunt het hele jaar door verhuren. Zo wordt winterkamperen steeds populairder en wordt er al in het vroege voorjaar naar het zuiden afgereisd om te genieten van het aangename lenteweer in bijvoorbeeld Spanje, Portugal of Italië.

Veel gepensioneerden reizen zelfs in de winter af naar de warmere, zuidelijke oorden! Als je in deze periode zelf niet gaat kamperen, is dit de ideale tijd om jouw voertuig te verhuren. Zo verdien je geld met je camper of caravan in plaats van dat je betaalt voor de stalling!