Knusse en gelijkvloerse 4-persoons en volledig energie neutrale bungalow

fr032-vakantiehuis-friesland-akkrum-619ce0d0a18ac

Mooi 4-persoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn bijna alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en dan met name het Friese Merengebied, is dan ook bij uitstek dé plaats voor watersporters en alle andere waterliefhebbers. Neemt u uw eigen boot mee of wilt u een boot huren? Deze kunt u aanleggen aan uw eigen steiger. Een vakantiehuis op dit vakantiepark staat dan ook garant voor een heerlijk ontspannen vakantie in een prachtige waterrijke omgeving.

De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een vaatwasser en filter koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met in elke kamer twee eenpersoonsbedden en is er een badkamer met douche en toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en een buitenhaard en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Dit type accommodatie is rookvrij en een huisdiervrij is met voorkeur te boeken. Het vakantiehuis is gelegen aan het water en beschikt over een eigen steiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan.Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):Huisdiervrij

Activiteiten

Over het park

Recreatiepark Tusken de Marren ligt in het hart van Friesland, de watersport provincie van Nederland. Er zijn dan ook goede vaarverbindingen tussen de omliggende plaatsen. In de omgeving vindt u tal van leuke fiets- en wandelroutes. Deze prachtige routes leiden u langs de monumentale boerderijen en historische steden die de omgeving te bieden heeft. Recreatiepark Tusken de Marren is zowel geschikt voor mensen die van groene natuur houden als de echte watersportliefhebbers onder ons. Het recreatiepark in Akkrum beschikt over meerdere gezellige accommodaties, die gevarieerd beschikbaar zijn van twee tot maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn licht, ruim en modern ingericht en liggen bijna allemaal meteen aan het water. Een verblijf op dit recreatiepark staat dan ook garant voor een heerlijke en ontspannen vakantie!

Omgeving

Faciliteiten:
Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin

Samenvatting

Max 4 personen
Vanaf € 304,70

Meer Vakantiehuizen

001_62-3080_000_005
€ 956,00
Denemarken
, Haderslev
001_82-0873_000_005
€ 956,00
Denemarken
, Væggerløse
001_21-1085_000_005
€ 969,00
Denemarken
, Ulfborg