Luxe 2 persoons lodge met hottub bij de Lemelerberg.

ov384-vakantiehuis-overijssel-lemele-600ab40a664e4

Deze luxe tweepersoons Lodge, met hottub, staat op Natuurcamping De Lemeler Esch aan de rand van het bos. De mooiste herinneringen komen vaak voort uit de leukste vakanties. Vakantie in de natuur is de leukste en een gezonde manier om te onthaasten, tot elkaar te komen en nieuwe herinneringen te maken. Weg uit het drukke leven. Een tijd voor jezelf, het gezin of natuurlijk lekker met zijn tweeën. Natuurcamping De Lemeler Esch heeft mooie accommodaties midden in de natuur. De kinderen plonzen zo het zwembad in, vermaken zich in de speelbossen of met de animatie die originele activiteiten organiseert. Het vakantiepark ligt dichtbij Ommen en het pretpark Hellendoorn. Leuke uitstapjes voor het hele gezin dus.

De Lodges staan op een unieke plek: een groot, open veld met uitzicht op de bosrand en het bloemenveld. In de tuin staat een heerlijke hottub op u te wachten. Wanneer u de Trek-in binnenloopt ziet u aan de rechterkant een keukentje met onder andere een vierpits kookstel, koelkast met vriesvakje, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Aan de linkerkant het woongedeelte waar u even lekker kunt zitten. Aan de achterkant van de keuken bevindt zich het toilet en de douche. Aan de overkant staat een stapelbed met vier één persoons matrassen. Tussen de badkamer en het slaapgedeelte is een groot raam waar u met een beetje geluk zelfs reeën en vossen het bos in ziet schieten.

Activiteiten

Over het park

De mooiste herinneringen komen vaak voort uit de leukste vakanties. Vakantie in de natuur is de leukste en een gezonde manier om te onthaasten, tot elkaar te komen en nieuwe herinneringen te maken. Weg uit het drukke leven. Een tijd voor jezelf, het gezin of natuurlijk lekker met zijn tweeën. Natuurcamping De Lemeler Esch heeft mooie accommodaties midden in de natuur. De kinderen plonzen zo het zwembad in, vermaken zich in de speelbossen of met de animatie die originele activiteiten organiseert. Het vakantiepark ligt dichtbij Ommen en het pretpark Hellendoorn. Leuke uitstapjes voor het hele gezin dus.

Omgeving

Faciliteiten:
Koelkast,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin

Samenvatting

Max 2 personen
Vanaf € 451,50