Luxe 8 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg

l075-vakantiehuis-limburg-brunssum-636e077f0da97

Dit luxe achtpersoons vakantiehuis staat op vakantiepark Brunssummerheide. Het park ligt in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg in het plaatsje Brunssum. Op dit vakantiepark kunt u genieten van uw rust en ruimte dankzij de natuurlijke ligging. Ook dankzij deze ligging kunt u het zuidelijkste gedeelte van Nederland ontdekken, maar ook kunt u een kijkje nemen in Duitsland en België. Vakantiepark Brunssummerheide heeft een prachtige heide genaamd het Brunssummerheide waar u een heerlijke wandeling kan maken. Daarnaast ligt er op een steenworp afstand de Openbare Golfbaan Brunssummerheide waar u gebruik van kan maken. Op deze Golfbaan staan wel geteld 45 holes te wachten op uw golfbal. Daarnaast liggen de plaatsen Aken, Luik en Maastricht dichtbij het park. Bent u met de auto dan is de rijafstand ongeveer 20 minuten. Al met al, voor iedereen is dit een perfect vakantiepark met gunstige ligging voor allerlei mogelijkheden aan bezienswaardigheden en uitstapjes!

Dit achtpersoons chalet heeft een woonkamer met eethoek en zithoek met televisie. De open keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, filterkoffiezetapparaat en een combimagnetron. Er zijn in totaal vier slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en een apart toilet. De andere drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een tweede badkamer met douche en toilet bevinden zich op de bovenverdieping. Buiten is er een tuin met terras voorzien van meubilair. Ook is direct bij het chalet ruimte voor het parkeren van twee auto’s.

Activiteiten

Over het park

Vakantiepark Brunssummerheide is de ideale bestemming voor uw vakantie! Zo ligt Brunssheim in het prachtige heuvellandschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Op dit vakantiepark kunt u genieten van uw rust en ruimte dankzij de gunstige ligging van het park. Ook dankzij deze ligging kunt u het zuidelijkste gedeelte van Nederland ontdekken, maar ook kunt u een kijkje nemen in Duitsland en België. Vakantiepark Brunssummerheide heeft een prachtige heide genaamd het Brunssummerheide waar u een heerlijke wandeling kan maken. Daarnaast ligt er op een steenworp afstand de Openbare Golfbaan Brunssummerheide waar u gebruik van kan maken. Op deze Golfbaan staan wel geteld 45 holes te wachten op uw golfbal. Daarnaast liggen de plaatsen Aken, Luik en Maastricht dichtbij het park. Bent u met de auto dan is de rijafstand ongeveer 20 minuten. Al met al, voor iedereen is dit een perfect park met gunstige ligging voor allerlei mogelijkheden aan bezienswaardigheden en uitstapjes!

Omgeving

Faciliteiten:
Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin

Samenvatting

Max 8 personen
Vanaf € 563,30