Uniek gelegen 5 persoons chalet op het water in Marina Muiderzand in Almere.

fl021-vakantiehuis-flevoland-almere-60d4673050bdf

Dit unieke vijfpersoons chalet ligt op het water midden in de Jachthaven Marina Muiderzand in Flevoland. Deze jachthaven ligt op een magische plek aan het Markermeer bij Almere onder de rook van Amsterdam. Een verborgen juweeltje, omgeven door zand, water en ongerepte natuur. Achter de jachthaven is een fraai duinlandschap ontwikkeld. U zal een heerlijke vakantie aan het water beleven. Jachthaven Marina Muiderzand is een plek waar u kunt genieten van de prachtige natuur en het kabbelende water. Op deze plek is er altijd voldoende te beleven voor jong en oud! Kom kiten, varen met een catamaran of plons in het water bij Strandbad Duin. Vanaf het terras kijkt u zo uit over de haven en in de zomer vaart er iedere zaterdag een veerboot vanuit de haven naar forteiland Pampus. Een unieke beleving!

Knus ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek. De bank kan eenvoudig worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoons bed. Een compacte open keuken met onder andere een koelkast, tweepits kookstel, waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten vindt u een heerlijk terras met een eettafel. Ook ligt er een 3-persoons kano bij het chalet. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Activiteiten

Over het park

Jachthaven Marina Muiderzand ligt op een magische plek aan het Markermeer bij Almere onder de rook van Amsterdam. Een verborgen juweeltje, omgeven door zand, water en ongerepte natuur. Achter de jachthaven is een fraai duinlandschap ontwikkeld. U zal een heerlijke vakantie aan het water beleven. Jachthaven Marina Muiderzand is een plek waar u kunt genieten van de prachtige natuur, de zilte lucht en het kabbelende water. Op deze plek is er altijd voldoende te beleven voor jong en oud! Kom kiten, varen met een catamaran, gooi een hengeltje uit vanaf uw terras of plons in het water bij Strandbad Duin. Vanaf het terras kijkt u uit over het IJmeer en ziet u het forteiland Pampus liggen. Unieke accommodaties!

Omgeving

Faciliteiten:
Koelkast

Samenvatting

Max 5 personen
Vanaf € 185,00

Meer Vakantiehuizen

001_62-3080_000_005
€ 956,00
Denemarken
, Haderslev
001_82-0873_000_005
€ 956,00
Denemarken
, Væggerløse
001_21-1085_000_005
€ 969,00
Denemarken
, Ulfborg